• 8c66eabf-b970-4e9e-af0e-b6aeaca82509
  • BANNER1
  • BANNER 2
  • BA0NNER3

Produk Diulas

Tentang Kami

  • index_company
  • janten perusahaan anu unggul
    dina industri tinggi-tech laut nasional

    Fuzhou Rixing Akuatik Food Co., Ltd, cabangna Kaptén Jiang Industrial Group, diadegkeun dina bulan Pebruari 2003. Pausahaan brings kana antrian kaunggulan industri laut jeung kamampuhan inovasi ilmiah sarta téhnologis, promotes ngaronjatkeun produk, terus ngalegaan ranté industri processing jero, ngaronjatkeun daya saing inti produk, téhnologi jeung kualitas, sarta geus dimekarkeun jadi globalized, ranté produksi pinuh ngarah perusahaan industrialisasi tinggi-tech laut.

    Pausahaan boga 4.500 mu tina panyalindungan lingkungan palastik rakit fishing base beternak di Dinghai Bay Adat istiadat jeung catetan Inspection, ayana di simpang tina tawar jeung cai laut, kalawan aliran cai lemes, kualitas cai alus teuing jeung sumber loba pisan.Dasarna parantos dilélér gelar "Basis Demonstrasi Akuakultur Sehat Akuatik" ku Kementrian Pertanian, "Basis Akuakultur Sustainable Global ASC", "Basis Akuakultur Organik" sareng "Basis Akuakultur Tanpa Polusi".Pausahaan parantos lulus sababaraha sertifikasi sapertos HACCP, ISO22000, BRC, IFS, ASC, MSC, jsb.

    nempo leuwih

Kéngingkeun béja panganyarna anu dikirimkeun unggal dinten!

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Mitra Koperasi

  • merek
  • merek
  • merek
  • merek
  • merek
  • merek
  • merek
  • merek
  • merek
  • merek
  • merek
  • merek
  • merek
  • merek
  • merek
  • merek
  • merek
  • merek
  • merek
  • merek
  • merek
  • merek
  • merek
  • merek